Punkalaitumen kunnan kunnanjohtajan virka haussa

Punkalaitumen kunta on vahva ja väkevä, yli 2600 asukkaan kohta 400-vuotias kunta läntisellä Pirkanmaalla. Kunnan palveluksessa on noin 100 hengen tehokas ja aikaansaapa väki. Kuntastrategiamme ”Punkalaitumen Polku” määrittelee kunnan toiminnan painopisteiksi yritysmyönteisyyden, ympäristön ja yhteisöllisyyden. Olemme tunnettu ja haluttu kunta – paikka, jossa on aina hyvä asua ja yrittää.  

Punkalaitumen kunta hakee 
KUNNANJOHTAJAA 
toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. 

Kunnanjohtajan viran kelpoisuusehtona on ylempi tai muu soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemusta julkisesta hallinnosta ja taloudesta. Odotamme hyvää perehtyneisyyttä kunnallishallintoon ja kokemusta johtamistehtävistä. Valitsemme tehtävään edellytykset täyttävän ja sopivan hakijan, ihmisen keskelle kuntaa. 

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja, innovatiivisuutta ja perehtyneisyyttä elinvoima-asioihin sekä paineensietokykyä. Kunnanjohtajana kehität kuntaamme tiiviissä yhteistyössä henkilöstön, luottamushenkilöiden ja kuntalaisten kanssa. Edunvalvonta muuttuvassa kuntamaailmassa on tärkeä osa työtäsi kunnanjohtajana ja kokonaisvastuu kunnan kehittämisestä edellyttää sinulta aktiivista vuorovaikutusta myös useiden sidosryhmien kanssa. 

Tarjoamme hyvän ja toimivan työyhteisön ja viihtyisän työhuoneen yhdessä Suomen kauneimmaksi valituista kunnantaloista. Kuntamme on savuton työpaikka. 

Kunnanjohtaja työskentelee kokonaistyöajalla ja -palkalla. Palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valitun kunnanjohtajan kanssa tehdään johtajasopimus. Virka täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Tutkinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä. Valintaprosessissa käytämme tarvittaessa apuna rekrytointialan yritystä. 

Vapaamuotoiseen hakemukseesi voit liittää palkkatoivomuksen. Lisäksi toivomme lyhyttä videota, jossa kerrot, miksi juuri Sinä olisit hyvä kunnanjohtaja meille. Hakemuksesi tulee toimittaa sähköisesti osoitteeseen kunta@punkalaidun.fi, tai paperisena osoitteeseen Punkalaitumen kunta, Vesilahdentie 5, 31900 Punkalaidun. Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään 26.4.2024 klo 12.  Lisätietoja tehtävästä antavat kunnanhallituksen puheenjohtaja Harri Lumme (harri.lumme@punkalaidun.fi, 044 0660033) ja kunnanvaltuuston puheenjohtaja Linda Lähdeniemi (linda.lahdeniemi@punkalaidun.fi, 044 205 0224)