Avoimet työpaikat 4.1.2017

Kangasala/ laskentapäällikkö

Kangasala on vireä ja kehittyvä n. 31 000 asukkaan kunta kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasalan kunta on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn.

LASKENTAPÄÄLLIKKÖ

Haemme vakituiseen virkaan laskentapäällikköä. Tehtäväsi on toimia talouspalveluiden tehtäväalueen esimiehenä. Talouspalvelut hallinnoi 1.1.2017 alkaen KuntaProlta hankittavia kirjanpidon palveluita sekä tuottavaa tukipalveluita kunnan ydintoiminnoille (ICT-palvelut, arkistonhallinta- ja puhelinvaihdepalvelut). Tuet toiminnallasi uudistuneita taloushallinnon prosesseja, hoidat yhteistyötä ja sopimusvalvontaa suhteessa KuntaProhon, toimit talousasiantuntijana, koordinoit talousarvion ja tilinpäätöksen laadintaa, hoidat controller-toimintaa tiiviissä yhteistyössä tarkastuslautakunnan kanssa sekä kehität sähköisiä palveluita digityöryhmän puheenjohtajan roolissa. Talousasioita koskevan esitysmateriaalin laadit taitavasti. Toimit tarvittaessa talousjohtajan sijaisena.

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, kokemusta kirjanpidon ja talouden asiantuntijatehtävistä sekä esimiestehtävistä. Odotamme myös hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä projektien johtamistaitoa ja ongelmanratkaisukykyä. Sinulla on ICT-osaamista ja kykyä kehittää sähköisiä palveluita.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kehittämismyönteisessä työyhteisössä.

Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa
laskentapäällikkö Mikko Koskela puh. 040 133 6294,
henkilöstöjohtaja Eija Tetri-Lähde puh. 050 550 9749
(sähköposti: etunimi.sukunimi@kangasala.fi).

Hakemus tulee täyttää 20.1.2017 klo 15 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi.