Avoimet työpaikat 3.4.2017

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri/ talous-ja tukipalvelujohtaja

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymässä on haettavana

talous- ja tukipalvelujohtajan virka

Tehtävän kuvaus:
Talous- ja tukipalvelujohtaja vastaa kuntayhtymän talouden suunnittelusta, seurannasta sekä raportoinnista ja toimii tukipalvelujen tulosalueen sekä apuvälinekeskusliikelaitoksen johtajana. Tukipalvelujen tulosalueeseen kuuluvat talous- ja materiaalihallinto, tietotekniikkapalvelut, henkilöstöpalvelut, tekniset palvelut, sairaala- ja välinehuolto, sihteerityön yksikkö ja palveluneuvonta. Talous- ja tukipalvelujohtaja on keskeinen toimija sairaanhoitopiirin strategian suunnittelussa, toimeenpanossa ja seurannassa. Talous- ja tukipalvelujohtaja työskentelee sairaanhoitopiirin johtajan alaisuudessa ja on johtoryhmän jäsen. Valmisteilla olevat maakunta- ja soteuudistus vaikuttavat merkittävästi kaikkien sairaanhoitopiirin johtavien viranhaltijoiden työhön ja tehtävät määritellään uudelleen tulevassa maakunnassa.

Arvostamme:
Monipuolista johtamis- ja esimieskokemusta sekä kykyä tuottaa organisaatiolle lisäarvoa muutoksessa.

Edellytämme:
Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä kokemusta toimialaansa kuuluvissa tehtävissä. Edellytämme hyvää talous- ja yleishallinnon tuntemusta.

Yhteystiedot:
Sairaanhoitopiirin johtaja Hannu Juvonen, puh. (03) 629 3165 (johdon sihteerin puhelinnumero). Sähköpostilla tiedustelut: etunimi.sukunimi@khshp.fi.

Muut tiedot:
Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti ja siinä käytetään neljän kuukauden koeaikaa. Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 176 000 asukkaalle Hämeenlinnan ja Riihimäen yksiköissä. Henkilöstömäärä on noin 2 000. Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri tarjoaa osaavaa asiakaslähtöistä erikoissairaanhoitoa, Sinua kuunnellen.

Kanta-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen. Henkilöstö-etuuksia on tarjolla monipuolisesti, muun muassa Sportti&KulttuuriPassi. Loma-asunnot Vuokatissa ja Saariselällä ovat henkilöstön vuokrattavissa ympäri vuoden. Lisäksi Hämeenlinnan seudulla on tarjolla kaksi kesänviettopaikkaa henkilöstön virkistyskäyttöön. Henkilökuntayhdistykset Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Julkaisupäivämäärä: 03.04.2017 12:00
Hakuaika päättyy: 24.04.2017 15:00
Tarkemmat hakuohjeet ja hakulomake löytyy osoitteesta www.khshp.fi/rekry