Avoimet työpaikat 14.2.2017

Pöytyä/ tulevaisuusjohtaja

Pöytyä on yhteen hiileen puhaltava, luontoarvoja kunnioittava, elävien kylien ja vahvojen palvelukeskusten kunta. Kuntalaisilla on mahdollisuus hyvään asumiseen, elämiseen ja yrittämiseen. Pöytyä on moderni maaseutumainen kunta.

TULEVAISUUSJOHTAJAN MÄÄRÄAIKAINEN VIRKA

Tule kanssamme rakentamaan ja kehittämään tulevaisuuden kuntapalveluita Pöytyälle!

Pöytyän kunnassa on haettavana tulevaisuusjohtajan virka, joka täytetään määräaikaisesti vuoden 2018 loppuun saakka (31.12.2018). Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Virkaan valittavalta edellytämme vähintään kolmen vuoden kokemusta hallinnon-/talouden-/tietohallinnon-/elinkeinoelämän johtotason tehtävistä, johtamistaitoja sekä strategista kehittämisotetta. Lisäksi edellytämme kokemusta niin julkishallinnosta kuin yksityissektorilta, näyttöä organisaation ja prosessien tuloksellisesta uudistamisesta sekä kyvystä johtaa ihmisiä. Arvostamme hankintalakiosaamista. Hakemamme tulevaisuusjohtaja ymmärtää digitalisaation mahdollisuudet palveluiden kehittämisessä sekä näkee itsensä myös kokeilukulttuurin edistäjänä. Ratkaisukeskeisyys, ennakkoluulottomuus, visiointikyky ja erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat olennaisia tehtävässä menestymisen kannalta.

Tulevaisuusjohtaja toimii suoraan kunnanjohtajan alaisuudessa. Tulevaisuusjohtajan tehtäviin kuuluu mm. sote- ja maakuntauudistuksen valmistelu, toimialojen palvelu- ja prosessikehityksen tuki, tietohallintotoimintojen johtaminen, organisaatio- ja johtamisrakenteiden valmistelu, kuntastrategian valmistelu sekä kuntalaisdemokratian edistäminen ja toimeenpano. Kunnan johtoryhmän jäsenenä olet näköalapaikalla vaikuttamassa tulevaisuuden Pöytyän rakentamiseen.
Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Viran hakija voi esittää palkkatoivomuksensa. Valinnassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Kunnanhallitukselle osoitetut hakemukset tulee ensisijaisesti tehdä internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 28.2.2017 klo 12.00.

Lisätietoja tulevaisuusjohtajan tehtävästä antavat
kunnanjohtaja Anu Helin puh 040 672 2900, 21.2.2017 klo 9-12 sekä 23.2.2017 klo 14-16.
kunnanhallituksen puheenjohtaja Pentti Wärri puh. 0500 222 459
kunnanvaltuuston puheenjohtaja Markku Autio puh. 050 541 4517

Pöytyällä 14.2.2017
Pöytyän kunnanhallitus