Avoimet työpaikat 24.2.2017

Vaalijalan kuntayhtymä/ henkilöstöpäällikkö

Vaalijalan kuntayhtymä tuottaa KYS erva-alueella erilaisia palveluja erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus sekä keskushallinto sijaitsevat Pieksämäellä. Osaamis- ja tukikeskuksen yhteydessä toimii myös Sateenkaaren erityiskoulu. Toimipisteet sijaitsevat Savossa ja Keski-Suomessa.

Vaalijalassa on haettavana 31.3.2017 kello 15.00 mennessä

HENKILÖSTÖPÄÄLLIKÖN PERUSTETTAVA VIRKA

Kuntayhtymässä maksetaan kuukausittain palkkaa noin 1000 työntekijälle. Henkilöstöpäällikön tehtäviin tulee kuulumaan Vaalijalan henkilöstöasioiden suunnittelu, valmistelu, neuvonta ja palkkahallinnon esimiestehtävät. Henkilöstöpäällikkö tulee toimimaan myös työsuojelupäällikkönä ja KT-yhteyshenkilönä. Henkilöstöpäällikkö on johtoryhmän jäsen. Henkilöstöpäällikön esimies on kuntayhtymän johtaja.

Kelpoisuusehtona virkaan on soveltuva korkeakoulututkinto sekä vähintään kolmen vuoden työkokemus henkilöstöasioissa. Palkkaus määräytyy sopimuksen mukaan ja palvelussuhteen ehdot muutoin KVTES:n mukaisesti. Hakija voi esittää palkkatoiveensa. Virkasuhteessa noudatetaan kokonaistyöaikaa. Virkasuhteen alkamisaika on 1.8.2017 tai sopimuksen mukaan.

Voit jättää hakemuksesi osoitteessa https://hrmpublic.services.plat.fi/VaalijalaXVA/?lang=fi tai toimittaa hakemuksesi sekä CV:n ilman muita liitteitä osoitteella: Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/Henkilöstöpäällikkö.

Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antavat kuntayhtymän johtaja Ilkka Jokinen p. 050 602 78 ja talousjohtaja Jorma Kovalainen p. 050 389 9210.

Lisätietoja kuntayhtymästä www.vaalijala.fi

Pieksämäki 23.2.2017

Kuntayhtymän johtaja