Kuntalehdelle

uuden sukupolven

verkkolehti

Kuntalehti on uusinut verkkosivustonsa ja siirtynyt samalla perinteisestä verkkosivustosta uuden sukupolven digitaaliseen verkkolehteen. Sivustopohja mahdollistaa jatkossa mm. erilaisten teemanumeroiden julkaisun verkossa ja parantaa hakupalveluja.

- Kuntalehden sivuille tehdään tuoreita kuntauutisia joka päivä kahden toimittajan voimin, sivustolla julkaistaan Kuntalehden koko materiaali ja lisäksi Kunta.tv:n uusimmat videot linkitetään uudelle sivustolle, lupaa päätoimittaja Hannu Kataja.

Tämän syksyn koko verkkolehden tarjonta on kaikille avointa, mutta vuoden alusta lehden materiaali on maksullista myös verkossa. Kuntalehteä voi jatkossa tilata perinteiseen tapaan pelkkänä paperilehtenä, paperilehden ja digilehden yhdistelmänä tai pelkkänä digilehtenä.

Kuntalehden lisäksi uudelle sivustopohjalle siirtyvät vuoden vaihteeseen mennessä myös Kuntamarkkinat sekä Kuntatekniikka. Samoin Kuntaliiton ruotsinkielinen lehti, Fikt, alkaa rakentaa sivustoaan samalle alustalle.

Uusilla sivuilla kuntauutiset on ryhmitelty toimialoittain eli siellä on nyt entistä helpompi seurata oman kiinnostusalueen asioita.

Sivusto tarjoaa uutisten lisäksi mielipiteitä, kommentteja ja uusia blogisteja. Kuntalehden verkkosivut on myös erittäin käytetty kuntien ylemmän tason rekrytointikanava. Sen tueksi sivuille tehdään päivittäin myös työpaikkauutisia ja seurataan kuntien hakujen edistymistä. Tämä työpaikkauutiset on kunta-alan juorukalenterina sivuston luetuimpia juttuja.

Uuden sivuston Kuntalehdelle on toteuttanut Aste Helsinki Oy.