Otitko kuvan suomalaisessa kesätapahtumassa? Jaa se meille ja osallistu kilpailuun!

Etsimme valokuvia erilaisista ja kaiken kokoisista kesätapahtumista suomalaisissa kesäkunnissa. Jaa otoksesi Instagramissa tunnisteella #kesäkunta ja @kuntalehti aikavälillä 20.6. – 31.7.2019 ja osallistu kilpailuun.

Kilpailun ohjeet ja säännöt osoitteessa www.kuntalehti.fi/kesakunta

OSALLISTUMINEN KUVAKILPAILUUN

Kilpailu on käynnissä 20.6.2019–31.7.2019.

Julkaise kuvasi Instagramissa ja lisää siihen hashtag #kesäkunta. Merkitse kuvaan myös käyttäjätili @kuntalehti. Kerrothan kuvan yhteydessä, mihin tapahtumaan ja kuntaan kuvasi liittyy.

Jaamme kuvia Kuntalehden Instagram-tilillä myös kilpailun aikana. Kilpailun tuomaristo valitsee kuvista 20 suosikkiaan loppukilpailuun. Loppukilpailuun päässeet kuvat julkaistaan Kuntalehden verkkosivuilla ja ne ovat esillä myös Kuntamarkkinoilla Kuntalehden osastolla. Loppukilpailuun päässeitä kuvia voidaan julkaista myös Kuntalehden vuosikalenterissa. Kolme parasta kuvaa julkaistaan Kuntalehden numerossa, joka ilmestyy 12.9.2019.

KILPAILUN TULOKSET JA PALKINNOT

Kilpailun parhaimmiston valitsee tuomaristo. Palkittuihin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti Instagram-palvelussa.

Kilpailun palkinnot:

  1. Kuntalehti-aiheinen tuotepalkinto
  2. Kuntalehti-aiheinen tuotepalkinto
  3. Kuntalehti-aiheinen tuotepalkinto

Kaikkien loppukilpailuun päässeiden kesken arvotaan 50 euron arvoinen lahjakortti Ifolor-kuvapalveluun. Kolme parhaiten sijoittunutta kuvaa julkaistaan Kuntalehden numerossa, joka julkaistaan 12.9.2019.

SÄÄNNÖT

Kilpailuun voi osallistua useammalla kuvalla. Kuvan tulee olla osallistujan itsensä ottama eikä se saa loukata tekijänoikeuksia, tavaramerkkiä tai muita immateriaalioikeuksia, yksityisyydensuojaa taikka kolmannen tahon oikeuksia eikä kenelläkään muulla osapuolella saa olla kuvaa kohtaan vaatimuksia. Kuvissa ja mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä pitää olla suostumus. Järjestäjällä on oikeus hylätä kuva kilpailusta, mikäli se on syrjivä tai loukkaava taikka muuten kilpailun sääntöjen vastainen. Kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.

Kilpailukuvat sijaitsevat ja pysyvät Instagramin palvelimella ja ovat sen käyttöehtojen ja sääntöjen alaisia. Vain kilpailuaikana tehty osallistuminen huomioidaan. Osallistujan Instagram-tilin tulee olla julkinen, jotta kisaan osallistuminen pystytään huomioimaan.

Kilpailun palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseen palkintoon. Mikäli palkitut eivät ota järjestäjään yhteyttä määräaikaan mennessä palautuu palkinto uudelleen jaettavaksi.

Nämä säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Kilpailun järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista. Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista palkinnon voittajan nimi kuvan yhteydessä kuntalehti.fi-sivuilla, Kuntalehdessä sekä Kuntamarkkinoilla. Lisäksi kuvia voidaan käyttää Kuntalehden painetussa vuosikalenterissa. Osallistumalla kilpailuun osallistuja antaa suostumuksen henkilötietojensa käsittelyyn kilpailun toteuttamista ja palkinnon jakamista varten.

Instagram ei ole osallisena kilpailussa.