Miten poikkeustilanne on muuttanut arjessa tapahtuvia kohtaamisia? Onko syntynyt uusia tapoja tavata ystäviä ja perheenjäseniä tai ylläpitää toimivaa päätöksentekoa poikkeusolojenkin aikana? Minkälaisia ratkaisuja eläväisen tapahtumakesän mahdollistaminen on edellyttänyt eri puolella Suomea?

Lähetä meille kuvia kohtaamisista ja parhaista oivalluksista Instagramissa

Jaa ottamasi kuva Instagramissa tunnisteella #turvallisiakohtaamisia ja @kuntalehti aikavälillä 11.6.-31.7.2020 ja osallistu kilpailuun. Kaikkien loppukilpailuun päässeiden kesken arvotaan Ifolor-lahjakortti. Loppukilpailuun päässeet kuvat julkaistaan Kuntalehden verkkosivuilla ja ne ovat esillä Kuntamarkkinoilla 9.-10.9.2020.

Kilpailun ohjeet ja säännöt osoitteessa kuntalehti.fi/kuvakisa

OSALLISTUMINEN KUVAKILPAILUUN

Kilpailu on käynnissä 11.6.–31.7.2020.

Julkaise kuvasi Instagramissa ja lisää siihen hashtag #turvallisiakohtaamisia. Merkitse kuvaan myös käyttäjätili @kuntalehti. Kerrothan kuvan yhteydessä hiukan myös siitä, mitä kuvassa tapahtuu.

Jaamme kuvia Kuntalehden Instagram-tilillä kilpailun aikana. Kilpailun päätyttyä tuomaristo valitsee kuvista suosikkinsa, joista julkaisemme 20 suosikkia Kuntalehden verkkosivuilla. 20 parasta kuvaa ovat esillä myös Kuntamarkkinoilla 9.-10.9.2020 ja niitä voidaan myöhemmin käyttää Kuntalehdessä. Jotta suosikkikuvien julkaiseminen on mahdollista, pyydämme osallistujia säilyttämään itsellään alkuperäiset kuvatiedostot.

KILPAILUN TULOKSET JA PALKINNOT

Kilpailun parhaimmiston valitsee tuomaristo. Palkittuihin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti Instagram-palvelussa.

Kilpailun palkinnot:

1. 50 euron lahjakortti Ifolor-kuvapalveluun

2. Tuotepalkinto

3. Tuotepalkinto

SÄÄNNÖT

Kilpailuun voi osallistua useammalla kuvalla. Kuvan tulee olla osallistujan itsensä ottama eikä se saa loukata tekijänoikeuksia, tavaramerkkiä tai muita immateriaalioikeuksia, yksityisyydensuojaa taikka kolmannen tahon oikeuksia eikä kenelläkään muulla osapuolella saa olla kuvaa kohtaan vaatimuksia. Kuvissa ja mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä pitää olla suostumus. Järjestäjällä on oikeus hylätä kuva kilpailusta, mikäli se on syrjivä tai loukkaava taikka muuten kilpailun sääntöjen vastainen. Kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.

Kilpailukuvat sijaitsevat ja pysyvät Instagramin palvelimella ja ovat sen käyttöehtojen ja sääntöjen alaisia. Vain kilpailuaikana tehty osallistuminen huomioidaan. Osallistujan Instagram-tilin tulee olla julkinen, jotta kisaan osallistuminen pystytään huomioimaan.

Kilpailun palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseen palkintoon. Mikäli palkitut eivät ota järjestäjään yhteyttä määräaikaan mennessä palautuu palkinto uudelleen jaettavaksi.

Nämä säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Kilpailun järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista. Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista palkinnon voittajan nimi kuvan yhteydessä kuntalehti.fi -sivuilla, Kuntalehdessä sekä Kuntamarkkinoilla. Osallistumalla kilpailuun osallistuja antaa suostumuksen henkilötietojensa käsittelyyn kilpailun toteuttamista ja palkinnon jakamista varten.

Instagram ei ole osallisena kilpailussa.