Kunta.tv:n mediatiedot

Kunta.tv on yhdistelmä videosivustoa ja tuotantoyksikköä, jonka toimesta syntyy vuosittain kymmeniä suoria lähetyksiä ja satoja videoita.

Toteutamme suorat lähetykset, webinaarit, tallenteet, podcastit ja videotuotannot – kuten haastattelut, animaatiot ja tapahtumakoosteet – nopeasti ja ammattitaidolla.

Palveluun kuuluu ideointi, suunnittelu, kuvaus ja leikkaus sekä julkaisu sopimuksen mukaan. Uusitut studiomme saivat nimekseen Studio Linjat.

Kohderyhmä: päättäjät, asiantuntijat sekä kuntien yhteistyökumppanit ja yrityk­set.

Lue lisää: kunta.tv/tilaa-tuotanto

Suorat lähetykset ja tallenteet

Kunta.tv lähettää vuosittain suorana kymmeniä seminaareja sekä koulutus- ja tiedotustilaisuuksia.

Webinaarin tai muun suoran lähetyksen järjestäminen onnistuu vaivattomasti viihtyisissä ja teknisesti hyvin varustelluissa studioissamme, joista löytyy Green Screen -tekniikka ja optimoitu valaistus. Studioita on kaksi, ja ne on suunniteltu erilaisiin tuotantoihin. Suuremmassa studiossa on mahdollista striimata useamman henkilön sohvakeskusteluja tai paneeleja, myös etäpuhujien kera. Pienempi studiomme on suunniteltu erityisesti 1-2 vetämien webinaarien ja tiedotustilaisuuksien järjestämiseen sekä podcast-studioksi.

Teemme myös lähetyksiä ja tallenteita Kuntatalon kokoustiloista, ja Dylan Oy:ltä voi tilata maistuvat cateringit tilaisuuksiin.

Lue lisää: studiolinjat.fi/


Bannerit Kunta.tv:n sivuilla

Panorama, koko 1120x 120 px, 700 € + alv./vko, seuraavat viikot 350 € + alv. 24 %
Tiedostomuoto jpg/gif, tiedoston suosituskoko 25 kt.

Tilattujen videoiden näkyvyyttä voidaan lisätä myös Kunta.tv:n sivuille laitettavalla bannerilla sekä yhteismarkkinoinnilla Kuntalehdessä, Kuntatekniikka-lehdessä, Kuntamarkkinoilla tai uutiskirjeessä.

Banneri- ja ilmoitusmyynti

Marianne Lohilahti
+358 (0) 40 708 6640
marianne.lohilahti(at)netti.fi

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt

Asiakaspalvelu: kuntatv@kuntalehti.fi

Janne Aulavuori
mediatuottaja
janne.aulavuori@kuntalehti.fi
puhelin 050 479 7341
Kunta.tv, Toinen linja 14, 00530 Helsinki
www.kunta.tv/tilaa-tuotanto