Karjalan koivikot eivät vetäneet toivotulla tavalla hakijoita puoleensa. Kuvat koivut eivät liity hakuprosessiin, ne on kuvattu Kontulassa. (Kuva: Ville Miettinen)

Sotealan huippujohtajien pestuumarkkinat ovat käyneet viime viikkoina kovilla kierroksilla, kun hyvinvointialueet ovat rekrytoineet uusia johtajia. Ylikuumentuminen on näkynyt siinä, ettei jokaiselle alueelle ole riittänyt toivottua määrää tarpeeksi korkeatasoisia hakijoita, kun potentiaaliset hakijat ovat säästelleet uusien hakemusten lähettämisiä, kun hakemukset ovat olleet vetämässä muualle.

Tämä havaittiin myös Etelä-Karjalan hyvinvointialueella, jossa hakuaika olisi päättynyt tänään perjantaina kello 15. Ennen ensimmäisen hakuajan päättymistä päätettiin jatkaa suosiolla hakuaikaa viikolla perjantaihin 29.4. klo 15 saakka.

Aiemmin myös Pohjois-Karjalassa on päädytty jatkamaan hakuaikaa parilla viikolla, joten iloisessa Itä-Suomessa ei tällä kertaa ole ollut näissä hommissa toivottua imua. Etelä-Saimaa-lehden mukaan siirron taustalla tosin olisi ollut myös kokoustekninen syy, sillä viran kelpoisuusehdot olivat jääneet vahingossa pois aluevaltuuston ensimmäisen kokouksen pöytäkirjasta. 

Koska hakuaikaa jatkettiin ennen varsinaisen hakuajan päätöstä, niin myös virkaa tähän mennessä hakeneiden nimet julkistetaan vasta lopullisen hakuajan päättymisen jälkeen.

MainosJatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Aiemmat kommentit

  1. Hakijoiden nimet tulevat kyllä julkisiksi heti, kun hakemus on saapunut.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*