Eksoten johtaja Tuula Karhula on odotetusti yksi haastatteluun kutsutuista. (Kuva: Eksote)

Etelä-Karjalan hyvinvointialuejohtajan valintaa valmisteleva työryhmä on valinnut kuusi henkilöä haastatteluihin. Kaikkiaan virkaa haki määräaikaan mennessä 12 hakijaa.

Lähiaikoina pidettäviin haastatteluihin kutsuttiin Eksoten johtaja Tuula Karhula, Kymenlaakson hyvinvointialueen muutosjohtaja Lauri Lehto, Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin johtajaylilääkäri Sally Leskinen, Lapin sairaanhoitopiirin johtajaylilääkäri Jukka Mattila, Etelä-Savon hyvinvointialueen vt. hyvinvointijohtaja, muutosjohtaja Sami Sipilä ja johtava ylilääkäri Antti E. Vento Helsingin yliopistollisesta sairaalasta.

Laaja-alainen johtamiskokemus ja laajat verkostot yhdistävät kaikkia jatkoon päässeistä hakijoita.

-Jatkoon menijöillä on monipuolista näyttöä erilaisten organisaatioiden toiminnan johtamisesta ja myös talous- sekä henkilöstöön liittyvää johtamisosaamista sekä tietämys hyvinvointialan toimialoista. Kun henkilöstö voi hyvin, asiakkaat saavat hyvää palvelua. Tärkeää on, että tuleva johtaja on sitoutunut toimimaan hyvässä yhteistyössä henkilöstön kanssa osallistamalla heidät muutos- ja kehittämistyöhön, aluehallituksen puheenjohtaja Anneli Kiljunen kommentoi valintoja.

Mainos