Heidi Rämö jättää Lempäälän ja siirtyy Pirkanmaan Yrityskummien toiminnanjohtajaksi. Työsopimusta allekirjoittamassa myös Pirkanmaan yrityskummien puheenjohtaja Tapio Somppi. (Kuva: Mika Setälä)

Lempäälän kunnanjohtaja vaihtuu. Nykyinen kunnanjohtaja Heidi Rämö siirtyy syksyllä Pirkanmaan Yrityskummit ry:n toiminnanjohtajaksi ja hänen viimeinen työpäivänsä Lempäälän kunnanjohtajana on 30. syyskuuta.

Koulutukseltaan Heidi Rämö on filosofian maisteri ja hän on toiminut Lempäälän kunnanjohtajana vuodesta 2015 lähtien. Sitä ennen hän työskenteli kunnanjohtajana Hattulassa ja Punkalaitumella.

-Olen lapsesta lähtien seurannut läheltä yrittäjyyttä. Olen yrittäjäperheestä ja nuoruudessani minulla oli oma yritys, joka parhaimmillaan työllisti 10 henkilöä. Tiedän, mitä yrittäminen on. Siksi kiinnostuin välittömästi, kun näin toiminnanjohtajan hakuilmoituksen, Rämö kertoo Yrityskummien nettisivuilla.

Mainos (juttu jatkuu mainoksen jälkeen)Yrittäjäyhteistyö tuttua kuntapuolelta

Heidi Rämö seuraa tehtävässä Tapani Kaskelaa, joka siirtyy loppuvuodesta eläkkeelle. Työ kunnanjohtajana on Rämön mukaan antanut hyvän pohjan tehdä yhteistyötä yrittäjien kanssa.

-Tuntuma yrittäjyyteen on säilynyt koko ajan. Toimiessani Lempäälän kunnanjohtajana tein yrittäjien kanssa paljon yhteistyötä. Esimerkiksi korona-aikana yhdessä kehitettiin yrittäjien tukimalli, joka sisälsi paitsi henkistä, niin myös konkreettista rahallista tukea. Kuntakeskukseen on rakennettu yrittäjille kohtaamispaikka ”Ideakeskus”.

-Pirkanmaan Yrityskummit tekee tärkeää työtä. Haluan olla mukana kehittämässä yhdistyksen toimintaa ja näin auttaa pirkanmaalaisia yrittäjiä menestymään, Heidi Rämö kertoo.

Pirkanmaan Yrityskummit ry on voittoa tuottamaton yhdistys, joka tarjoaa mentorointipalveluita alueen yrittäjille. Yhdistyksessä on kaikkiaan noin 200 liike-elämän johtotehtävissä työskennellyttä kummia, jotka vapaaehtoistyönä tarjoavat kokemustaan yrittäjien käyttöön.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*