Helsingin kaupunginhallitus valitsi maanantaina ensimmäiset palvelukokonaisuuksien johtajat eli toimialojen seuraavan tason johtajat.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimialalla kaikkien palvelukokonaisuuksien johtajat ovat nyt selvillä. Varhaiskasvatusjohtajana toimii Satu Järvenkallas ja perusopetusjohtajana Outi Salo. Ruotsinkielisen palvelukokonaisuuden johtajaksi valittiin Niclas Grönholm. Lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö -palvelukokonaisuuden johtajaksi valittiin Arja Kukkonen.

Myös kaupunkiympäristön toimialan kaikkien palvelukokonaisuuksien johtajat ovat nyt selvillä. Maankäyttöjohtajan virkaan valittiin Raimo K. Saarinen, kaupungininsinööriksi Jaakko Stauffer ja asiakkuusjohtajaksi Pekka Henttonen.

Uudeksi kulttuurijohtajaksi kulttuuri ja vapaa-ajan toimialalle valittiin Tuula Haavisto ja liikuntajohtajaksi Tarja Loikkanen-Jormakka.

Kaikki nyt valitut johtajat aloittavat viroissaan helmikuussa, mutta hoitavat samalla nykyisiä tehtäviään uuden organisaation aloittamiseen asti. Toimialoilla on kolme palvelukokonaisuutta lukuun ottamatta kasvatus ja koulutus –toimialaa, jolla niitä on neljä.

Jorma Ylönen
jorma.ylonen@kuntalehti.fi
Jaa artikkeli
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Aiemmat kommentit

  1. Onko nuo Helsingin maankäyttöjohtajan ja kaupungininsinöörin nimet vaihtaneet paikkaa?

Comments are closed.