Humppilassa jouduttiin laittamaan kunnanjohtajan virka vielä kolmannen kerran auki, kun toisen hakukierroksen ilmoituksesta puuttui maininta siitä, että ensimmäiselläkin kerralla virkaa hakeneet huomioidaan. Kolmas hakukierros toi kaksi uutta hakijaa, kun tradenomi YAMK Minna-Liisa Mäkilä ja filosofian maisteri Antti Ahonen hakivat virkaa.

Nyt virkaan on kaikkiaan 18 hakijaa ja kaksi suostumuksensa antanutta. Kunnanjohtajaehdokkaiden määrä ei kasvanut, sillä virkaa aiemmin hakeneet Mailis Salmi ja Heikki Tenhunen ovat vetäneet hakupaperinsa pois.

Mäkilän ja Ahosen lisäksi virkaan ovat tässä vaiheessa ehdolla suostumuksena antaneina Humppilan vt. kunnanjohtaja, hallintotieteiden maisteri Susanna Hokkanen ja yhteiskuntatieteiden maisteri Jukka Malila. Ensimmäisellä kierroksella virkaa hakivat kauppatieteiden maisteri Antti Ritvonen, Master’s degree of Computer Science Peter Marks, tradenomi YAMK Raino Laakso, insinööri YAMK Olli Heikkilä, kasvatustieteiden maisteri Minna Lintonen ja yhteiskuntatieteiden maisteri Ismo Varis.

Toisella hakukierroksella virkaa hakivat kauppatieteiden maisteri Harri Tammiste, hallintotieteiden maisteri Ari Kukka, oikeustieteen maisteri Juho Partanen, diplomi-insinööri Jorma Pietiläinen, puistomestari Pekka Muotiala, diplomi-insinööri Pekka Takku, diplomi-insinööri Jarmo Härkönen, ensihoitaja YAMK Tero Flink, hallintotieteiden maisteri Riku Siren ja valtiotieteiden maisteri Juuso Alatalo.

Mainos