Helsingin kaupunginhallituksen johtamisen jaosto valitsi toimialojen hallintojohtajia kokouksessaan maanantaina 30. tammikuuta.

Kaupunkiympäristön hallintojohtajaksi valittiin rakennusviraston katu- ja puisto-osaston osastopäällikkö Silja Hyvärinen, kulttuurin ja vapaa-ajan hallintojohtajaksi liikuntaviraston hallintopalvelujen osastopäällikkö Kirsti Laine-Hendolin ja sosiaali- ja terveystoimialan hallintojohtajaksi sosiaali- ja terveysviraston henkilöstö- ja kehittämispalvelujen osastopäällikkö Tiina Mäki. Kasvatuksen ja koulutuksen toimialan hallintojohtajaesitys on vielä auki.

Kaupunkiympäristön sekä sosiaali- ja terveystoimialan hallintojohtajien kokonaiskuukausipalkka on 7 900 euroa. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan hallintojohtajan kokonaiskuukausipalkka on 7 000 euroa.

Hallintojohtajien virat ovat uusia virkoja Helsingin kaupungin kesäkuun alussa aloittavassa uudessa organisaatiossa. Hallintojohtajien virat täytettiin ilman julkista hakumenettelyä kaupungin sisäisen ilmoittautumismenettelyn perusteella.

Uudet hallintojohtajat ottavat tehtävänsä vastaan 1. helmikuuta alkaen, mutta hoitavat  myös nykyisiä tehtäviään toukokuun loppuun saakka.

Avatar
Jorma Ylönen
jorma.ylonen@kuntalehti.fi
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.