Jouni Eho palaa nopeasti takaisin kuntapuolelle yksityiseltä sektorilta. Torstaina hänet valittanee Riihimäen kaupunginjohtajaksi. (Kuva: Sonja Eloranta)

Pyhtään entinen kunnanjohtaja Jouni Eho on kaiken todennäköisyyden mukaan Riihimäen seuraava kaupunginjohtaja. Tiistaina kokoontunut kaupunginhallitus päätti yksimielisesti esittää Ehon valintaa virkaan.

Jouni Eho tuli hakuprosessiin mukaan loppuvaiheessa suostumusmenettelyn kautta. Hänen lisäkseen Riihimäellä soveltuvuusarvioinneissa kävivät myös Jorma Haapanen ja Ilari Soosalu, jotka niin ikään lähtivät hakuprosessiin mukaan suostumuksen antamalla. Varsinaisella hakuajalla virkaa haki viisi henkilöä, mutta heistä kukaan ei edennyt jatkoon.

Jouni Eho on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri ja hän työskentelee Redstone AERO Oy:n toimitusjohtajana. Kaupunginjohtajan virka tuli hakuun toukokuussa, kun Jere Penttilä irtisanoutui siirtyäkseen yksityissektorille. Kaupunginvaltuusto valitsee uuden kaupunginjohtajan torstain kokouksessaan.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*