Väliaikaisena hyvinvointialuejohtajana toimiva Pirjo Laitinen-Parkkonen on yksi virkaa hakeneista. (Kuva: Keusote/Iiro Rautiainen)

Kahdeksan henkilöä haki avoinna olevaa Keski-Uudenmaan hyvinvointialuejohtajan virkaa. Keski-Uusimaa on viimeinen alue, jossa on vielä johtajan virka täyttämättä.

Määräaikaan mennessä virkaa hakivat hallintotieteiden tohtori Mikko Komulainen, filosofian tohtori Mika-Petri Laakkonen, lääketieteen ja kirurgian tohtori Pirjo Laitinen-Parkkonen, maa- ja metsätaloustieteiden maisteri Timo Louna, hallintotieteiden maisteri Merja Niemi, filosofian tohtori, terveydenhuollon maisteri Tiina Pohjonen, hallintotieteiden maisteri Eija Rintala ja yhteiskuntatieteiden maisteri Juha Sandberg.

Hakijoista Pirjo Laitinen-Parkkonen on Keski-Uudenmaan va. hyvinvointialuejohtaja. Mikko Komulainen on puolestaan Forssan seudun hyvinvointiyhtymän yhtymäjohtaja, joka hävisi Keski-Suomen hyvinvointialuejohtajan paikan äänin 39-30 Jan Tolletille.

Sote-puolen osaamista löytyy muiltakin hakijoilta. Timo Louna on Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän vs. toimitusjohtaja, Eija Rintala Seinäjoen kaupungin sosiaali- ja terveysjohtaja ja Juha Sandberg Raision sosiaali- ja terveysjohtaja.

Aluehallitus käsittelee hakuprosessin jatkoa ensi maanantain kokouksessaan.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*