Ylitornion kunnanjohtaja Maija Pihlajamäki on yksi Kaustisen kunnanjohtajan virkaan hakeneista.

Kansanmusiikkipitäjä Kaustisen avoinna oleva kunnanjohtajan virka kiinnosti 17 hakijaa. Viime aikaiseen tapaan kaikki eivät täytä viran kelpoisuusehtoja, mutta ilmeisesti työpaikka kuin työpaikka riittää nykyään työnhakuvelvoitteen täyttämiseen.

Virkaan hakivat Julia Ekman, Mikko Hassinen, Emil Jyrämö, Tero Karjalainen, Esa Kaunisto, Rami Linna, Osmo Lumivuori, Peter Marks, Miikka Mehtäläinen, Henry Paananen, Maija Pihlajamäki, Joni Putkinen, Juha Sandberg, Sakari Varala, Tuomo Vähäsarja, Jouni Viinikka ja Janne Ylilammi.

Hakijoista Maija Pihlajamäki on Ylitornion kunnanjohtaja ja Sakari Varila on vielä vuoden loppuun saakka Kannonkosken kunnanjohtaja. Pikaisen tutkailun perusteella kuntapuolen kokemusta on myös merkittävässä määrin Alajärven sivistystoimenjohtaja Esa Kaunistolla, Lapinlahden kunnan teknisellä johtajalla Rami Linnalla, Kaustisen kunnan ex-sivistysjohtaja Henry Paanasella ja  Raision sosiaali- ja terveysjohtaja Juha Sandbergilla.

Kunnanjohtajan virka tuli täytettäväksi, kun vuodesta 1991 Kaustisen kunnanjohtajana toiminut Arto Alpia ilmoitti jäävänsä eläkkeelle ensi vuoden aikana.

Mainos