Mikko Komulainen on kolmen kärkiehdokkaan joukossa Keski-Suomessa.

Keski-Suomen hyvinvointialuejohtajan viran täyttö etenee. Haastattelun jälkeen kuudesta jututetusta puolet tiputettiin pois. Haastatteluryhmä valitsi jatkoon Jan Tolletin, Mikko Komulaisen ja Tero Järvisen.

Mikko Komulainen toimii tällä hetkellä Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymäjohtajana. Jan Tollet on Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin johtaja ja Tero Järvinen puolestaan Etelä-Pohjanmaan.

 Molemmat jatkoon päässet sairaanhoitopiirien johtajat ovat tuttuja nimiä myös muiden alueiden hyvinvointialuejohtajan virantäytöistä. Järvistä esitetään Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialuejohtajaksi ja Kanta-Hämeessä hän on tällä hetkellä neljän kärkihakijan joukossa. Tollet on puolestaan kolmen kärkinimen joukossa Länsi-Uudellamaalla ja haastattelukutsu on tullut myös Pohjois-Karjalan suunnasta.  

Jatkoon päässeet ovat seuraavaksi aluevaltuuston haastateltava ensi viikon tiistaina ja heille teetetään myös henkilöarvioinnit. Tämän jälkeen aluehallitus tekee esityksen valinnasta aluevaltuustolle, joka päättää uudesta johtajasta 14. kesäkuuta pidettävässä kokouksessa.

Mainos