Kymsoten toimitusjohtaja Annikki Niiranen on yksi kolmesta kärkiehdokkaasta hyvinvointialuejohtajan valinnassa. (Kuva:: Kymenlaakson hyvinvointialue)

Kymenlaaksossa haastateltiin kevään aikana hyvinvointialuejohtajaehdokkaita oikein urakalla, sillä valintatyöryhmän grillissä kävi peräti 11 hakijaa. Nyt hakuprosessi on nytkähtänyt eteenpäin ja haastatteluista kolme etenee johtaja-arviointeihin.

Arviointeihin jatkavat Harri Hagman, Annikki Niiranen ja Sami Puukari. Keski-Suomessa kahden kärkiehdokkaan joukossa oleva Mikko Komulainen vetäytyi hyvinvointialuejohtajahausta Kymenlaakson osalta.

Arviointeihin jatkavista Annikki Niiranen on Kymsoten toimitusjohtaja, Harri Hagman Satakunnan sairaanhoitopiirin SataDiag-liikelaitoksen johtaja ja Sami Puukari omaa niin ikään vankan kokemuksen kuntasektorille henkilöstö- ja taloushallintopalveluja tarjoavista yrityksistä.

Kouvola-Kotka-linjalla tavoitteena on, että aluevaltuusto valitsee hyvinvointialuejohtajan kokouksessaan 22.6. Aluehallitus kokoontuu tätä ennen ylimääräiseen kokoukseen käsittelemään johtajahakua.

MainosJatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*