Mikko Komulainen on valittu Keski-Uudenmaan hyvinvointialuejohtajaksi.

Forssan seudun hyvinvointiyhtymän yhtymäjohtaja Mikko Komulainen on valittu Keski-Uudenmaan hyvinvointialuejohtajaksi. Kamppailu kahden kärkiehdokkaan välillä oli todella tiukka torstai-illan aluevaltuuston kokouksessa, sillä Komulainen sai 35 ääntä ja toinen kärkiehdokas, Keski-Uudenmaan va. hyvinvointialuejohtaja Pirjo Laitinen-Parkkonen 33 ääntä. Lisäksi vaalissa annettiin yksi tyhjä ääni.

Mikko Komulainen on koulutukseltaan hallintotieteiden tohtori. Hän oli kesäkuussa lähellä tulla valituksi Keski-Suomen hyvinvointialuejohtajaksi, mutta hävisi tuolloin paikan tiukassa äänestyksessä Jan Tolletille äänin 39-30. Keski-Uudenmaan hyvinvointialuejohtajan virka täytetään toistaiseksi ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Mikään läpihuutojuttu ei valinta kuitenkaan ollut, sillä valinta keskustelutti aluevaltuustoa parin tunnin verran. Pirjo Laitinen-Parkkosen kannattajat toivat esiin hänen lääkäritaustansa ja hyvät yhteydet HUS:n suuntaan. Mikko Komulaisen kannattajat puolestaan nostivat epäilyn siitä, että toista kärkiehdokkaista olisi valintaprosessissa suosittu Komulaisen kustannuksella.

Mainos (juttu jatkuu mainoksen jälkeen)