Arkkitehti Jenni Lautso on nimitetty FCG Finnish Consulting Groupin johtoryhmään 1.6.2022 alkaen. Lautso aloittaa kaupungistumisen ja alueiden kehityksen liiketoiminnan johtajana. Ennen FCG:llä aloittamistaan Lautso on työskennellyt pitkään Sitowisen palveluksessa.

Liiketoiminnan nykyinen johtaja ja johtoryhmän jäsen Pauli Santala siirtyy omasta toiveestaan uusiin tehtäviin FCG:n sisällä. Hän aloittaa kesäkuun alussa laatu- ja asiakkuusjohtajana.

– FCG on jo pitkään kehittänyt asiakkaidensa tukena kestävällä tavalla niin rakennettua kuin luontoympäristöä. Kestävä kaupunkikehitys onkin ollut oman työurani punainen lanka, ja nyt pääsen jatkamaan sen parissa FCG:llä. Olen innoissani edessä olevasta haasteesta ja mahdollisuudesta, sanoo Jenni Lautso FCG:n tiedotteessa.

FCG:ssä aloittaa myös kolme uutta liiketoiminnoista vastaavaa johtajaa kaupungistumisen ja alueiden kehityksen osaamisryhmässä.

Matti Heinilä on vuoden alussa aloittanut rakennetekniikan liiketoiminnan johtajana ja Teemu Linnakoski rakentamisen tutkimusten ja selvitysten liiketoiminnan johtajana. Ennen tätä nimitystä he molemmat ovat työskennelleet FCG:llä asiantuntijatehtävissä.

Infraliiketoiminnan johtajana aloittaa 8.2.2022 Pekka Väinölä. Väinölä siirtyy FCG:lle suunnittelu- ja konsultointiyhtiö WSP Finlandista, jossa hän on toiminut infrayksikön päällikkönä.