kuva: Jyväskylän Yritystehdas Oy.
Elina Ylikoski.

Diakonia-ammattikorkeakoulun uudeksi kehitysjohtajaksi on valittu kauppatieteiden tohtori Elina Ylikoski. Hän siirtyy Diakiin Jyväskylän Yritystehtaan toimitusjohtajan tehtävästä.

Ylikoski aloittaa tehtävässään 1. marraskuuta 2018. Hän aloitti Yritystehtaan johdossa kuluvan vuoden helmikuun alussa.

– Matka Jyväskylän Yritystehtaan mahtavan porukan kanssa päättyy suunniteltua aikaisemmin ja siirryn uusiin tehtäviin takaisin pääkaupunkiseudulle. Tässä ratkaisussa vaakakupissa painoi kuitenkin vahvasti myös perhe ja lähipiiri ja heidän kanssaan vietettävän yhteisen ajan merkitys, Ylikoski sanoo Yritystehtaan tiedotteessa.

Ylikoski on aiemmin työskennellyt Humanistisessa ammattikorkeakoulussa innovaatiojohtajana, Omniassa viestintä- ja kehittämisjohtajana, Helsingin kauppakorkeakoulussa yrityspalvelujohtajana ja Haaga-Heliassa myyntityön yliopettajana.

Yritystehtaan toimitusjohtajan tehtäviä hoitaa 15.10. alkaen hallituksen puheenjohtaja Risto Kovala. Jyväskylän Yritystehdas Oy on Jyväskylän kaupungin sekä Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän ammattikorkeakoulun sekä Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian yhteinen palveluyhtiö.