kuva: Joensuun kaupunki / Samuli Kuittinen
Harri Palviainen.

Vuoden 2019 alusta perustettavan Business Joensuu Oy:n toimitusjohtajaksi
on valittu Harri Palviainen. Palviainen aloittaa työssään marraskuun alussa 2018. Business Joensuu Oy:n hallitus päätti asiasta 13. elokuuta.

Palviainen siirtyy Business Joensuu Oy:n toimitusjohtajaksi Produal Oy:n myynti- ja liiketoiminnan kehitysjohtajan tehtävästä. Aiemmin Palviainen on toiminut Comptel Oyj:ssa liiketoimintajohtajana, Sanoma-konsernissa AAC Global Oy:n toimitusjohtajana ja Haaga-Helia Ammattikorkeakoulun koulutus- ja palveluyksikön johtajana. Lisäksi Palviainen on työskennellyt johto- ja asiantuntijatehtävissä muun muassa Elisalla, Satama Interactivessa ja Telestellä.

Vuonna 1968 Joensuussa syntynyt Palviainen on valmistunut filosofian maisteriksi pääaineenaan tietojenkäsittely ja sivuaineena liiketalous. Ylioppilaaksi Palviainen on kirjoittanut Joensuun Lyseon lukiosta vuonna 1987.

Joensuun Tiedepuisto Oy ja Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek Oy fuusioituvat 1.1.2019 uudeksi Business Joensuu Oy:ksi. Sulautumisen keskeisenä tavoitteena on yrityspalvelujen kehittäminen edistämään työpaikkojen syntyä sekä Joensuun kasvua ja kansainvälistymistä. Yhteistyötä alueella jo toimivien yritysten ja koulutuslaitosten kanssa tiivistetään edelleen.

Avatar
Jorma Ylönen
jorma.ylonen@kuntalehti.fi
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.