Jesse Jääskeläinen on valittu Eurooppalaisen Suomen vaaleista vastaavaksi asiantuntijaksi. Jääskeläinen vastaa Eurooppalaisen Suomen vuoden 2019 eduskunta- ja europarlamenttivaalien yhteydessä toteutettavan valtakunnallisen faktapohjaista politiikkaa korostavan kampanjan ja vaalikiertueen organisoimisesta.

Kampanjan tavoitteena on kasvattaa ihmisten kiinnostusta EU- ja Eurooppa-politiikkaan ja nostaa äänestysaktiivisuutta erityisesti nuorten parissa sekä edistää faktoihin perustuvaa politiikkaa ja päätöksentekoa.

Jääskeläinen on aikaisemmin työskennellyt muun muassa asiantuntijatalo Milttonilla ja Eurooppanuorten sekä Sosialidemokraattiset Opiskelijat ry:n puheenjohtajana. Jääskeläinen on SDP:n kunnanvaltuutettu Muuramessa.

– Olen erittäin innoissani uusista haasteista ja siitä, että pääsen tekemään työtä niinkin tärkeän asian kuin eduskunta- ja eurovaalien parissa. Nykyisessä Euroopan ja Suomen poliittisessa ilmapiirissä on tarvetta aktiiviselle, osallistavalle ja ennen kaikkea faktapohjaiselle poliittiselle keskustelulle enemmän kuin koskaan, sanoo Jääskeläinen.

Jääskeläinen aloitti tehtävässään 28.1.2019.

Avatar
Jorma Ylönen
jorma.ylonen@kuntalehti.fi
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.