HUS-Kiinteistöjen uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Juha Tiuraniemi. Toimitusjohtajan paikka tuli avoimeksi, koska nykyinen toimitusjohtaja Mikko Salla siirtyy toisiin tehtäviin. Tiuraniemi aloittaa työnsä HUS-Kiinteistöissä 16. syyskuuta.

Tiuraniemi, 45, työskentelee tällä hetkellä Colliers International Finlandin kauppakeskustoimintojen johtajana. Ennen nykyistä tehtäväänsä Tiuraniemi on toiminut Suomen Kauppakeskusyhdistyksen toiminnanjohtajana ja useissa eri tehtävissä kiinteistöalan toimialajärjestössä RAKLIssa.

– Odotan innolla, että pääsen aloittamaan uudessa tehtävässäni HUS-Kiinteistöjen toimitusjohtajana. Kyse on Suomen johtavasta sairaalakiinteistöpalvelujen tuottajasta ja on tosi hienoa päästä tekemään työtä tällaisessa yhtiössä ja kehittää sitä edelleen alan johtavana toimijana, Tiuraniemi sanoo.

HUS-Kiinteistöjen toimitusjohtajan paikkaa haki 47 henkilöä.

HUS-Kiinteistöt Oy:n liikevaihto 2018 oli 158,7 miljoonaa euroa. Sen palveluksessa on 322 sairaalakiinteistöpaveluihin erikoistunutta ammattilaista ja hoidettava kiinteistökanta on yli miljoona bruttoneliömetriä. Parhaillaan on käynnissä HUSin historian suurin rakennushanke, Siltasairaala, jonka investointiarvo on 295 miljoonaa euroa.