Jukka Markkanen aloittaa marraskuun alussa Kuntien Tiera Oy:ssä asiakkuusjohtajana. Markkasen tehtävänä on auttaa isoja kaupunkeja ja sairaanhoitopiirejä heidän ICT-järjestelyissä sekä tukea Tieran ulkoistuspalvelujen kehittämistä.

Markkanen on aiemmin toiminut muun muassa Istekin ja Medbitin toimitusjohtajana ja hänellä on vuosien kokemus ICT-ulkoistuksista.

– Haluan auttaa kuntien ja sairaanhoitopiirien johtoa heidän organisaationsa ICT:n optimaalisessa järjestämisessä, ja olen vakuuttunut siitä, että Tiera on tässä erinomainen instrumentti, kertoo  Markkanen Kuntien Tieran tiedotteessa.

Tiera on lähes 300 kuntatoimijan omistama valtakunnallinen palveluyhtiö, joka huolehtii omistajiensa ICT-palveluista ja auttaa digitalisaation edistämisessä toimien omistajiensa kehityskumppanina ja omistajiensa välisen keskinäisen yhteistyön alustana ja vauhdittajana.

– Jukan tulon myötä saamme runsaasti lisää kokemusta isojen organisaatioiden kokonaisulkoistuksista. Hänen avullaan pystymme entistä paremmin auttamaan isoja omistajiamme järjestämään oman ICT:nsä kustannustehokkaasti ja laadukkaasti. Isoista omistaja-asiakkaistamme Turku on laajasti ulkoistanut IT-palvelutuotantonsa Tieralle, ja uskomme, että meillä on hyvät eväät palvella kuntakenttää hyvinkin laajasti, kertoo Tieran Infrapalvelujen johtaja Sakari Luotonen.

Avatar
Jorma Ylönen
jorma.ylonen@kuntalehti.fi
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.