Jari Nevalainen. (kuva: Medbit Oy)

Maaliskuussa toimintansa aloittavan 2M-IT Oy:n toimitusjohtajaksi on valittu Jari Nevalainen.

Uusi yhtiö syntyy, kun julkisomisteiset sosiaali- ja terveysalan ICT-yhtiöt Medbit ja Medi-IT yhdistyvät. Nevalainen on Medbit Oy:n nykyinen toimitusjohtaja.

2M-IT Oy toimii 11 maakunnan ja 12 sairaanhoitopiirin alueella ja sen liikevaihto on noin 82 miljoonaa euroa. Henkilöstöä yhtiöllä on 415.

Medbit Oy:n omistajia ovat Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Satakunnan sairaanhoitopiiri, Vaasan sairaanhoitopiiri, Porin kaupunki, Rauman kaupunki, Salon kaupunki, Uudenkaupungin kaupunki, Perusturvakuntayhtymä Akseli, Euran kunta, Harjavallan kaupunki, Huittisten kaupunki, Kaarinan kaupunki, Kemiönsaaren tk, Keski-Satakunnan terveydenhuollon kuntayhtymä, Kårkullan kuntayhtymä, Liedon kunta, Loimaan kaupunki, Merikarvian kunta, Mynämäen kunta, Naantalin kaupunki, Paimion-Sauvon kansanterveyskuntayhtymä, Paraisten kaupunki, Pohjois-Satakunnan peruspalvelu-liikelaitoskuntayhtymä, Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä, Raision kaupunki, Someron kaupunki, Turun kaupunki, Ulvilan kaupunki ja Varsinais-Suomen erityishuoltopiiri.

Medi-IT:n omistajiin lukeutuvat Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä, Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Keski-Suomen sairaanhoitopiiri, Päijät-Hämeen sosiaali-ja terveysyhtymä, Itä-Savon sairaanhoitopiiri, Etelä-Savon sairaanhoitopiiri, Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri, Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri ja Espoon kaupunki.