Juuso Heinisuo on Kangasalan uusi kehitysjohtaja. (Kuva: Kangasalan kaupunki)

Filosofian tohtori, hallintotieteen maisteri Juuso Heinisuo on Kangasalan uusi kehitysjohtaja. Heinisuo siirtyy kehitysjohtajan tehtävään Business Kangasalan yrityskehityspäällikön tehtävästä. Valinnan suoritti kaupunginhallitus. Tehtävään oli kaikkiaan 20 hakijaa.

Juuso Heinisuo omaa monipuolisen kokemuksen kuntasektorilta. Ennen Kangasalle siirtymistä hän on toiminut Kuntaliiton digiprojektin erityisasiantuntijana sekä Hämeenlinnan kaupungilla strategiapäällikkönä, kehittämispäällikkönä ja palvelussuunnittelijana. Hän on toiminut aiemmin myös mm. tutkimuspäällikön, liiketoimintakehityspäällikön sekä analyytikon tehtävissä. 

Kangasalalla kehitysjohtaja johtaa kaupunkikehittämistä ja suunnittelua, toimii kokonaissuunnittelua ja investointeja yhteensovittavan Kymppi-työryhmän puheenjohtajana, osallistuu strategisesti tärkeimpien alueiden käytön suunnitteluun, kehittää kaupungin elinvoimaa, kilpailukykyä, tehokkuutta, tiedolla johtamista sekä sähköisiä toimintatapoja ja digitaalisia palveluita.  Kehitysjohtaja osallistuu myös yhtiöiden ja yhteisöjen hallitustyöskentelyyn.