Kouvolan kaupungin viestintäpäällikkönä aloitti 1.1.2019 Minna Seppä. Tehtävää aiemmin hoitanut Anne Käki siirtyi vuodenvaihteessa yhteyspäälliköksi. Kaupunkimarkkinointia toteuttaa keskitetysti Kouvola Innovation Oy.

Järjestely liittyy Kouvolan kaupungin viestinnän ja markkinoinnin uudelleenorganisointiin. Asumisen, matkailun ja yritys- eli sijoittumismarkkinointi keskitetään kaupungin omistamaan elinkeinoyhtiö Kouvola Innovation Oy:hyn, jolta hankittava markkinoinnin kokonaisuus on osa kaupungin viestinnän ja markkinoinnin uutta toimintamallia. Tavoitteena on vahvistaa edelleen kaupungin brändiä ja alueen houkuttelevuutta.

Kouvolan kaupungin viestintäyksikkö jaetaan viestintäpalveluihin ja markkinointipalveluihin, joita vetävät viestintäpäällikkö ja yhteyspäällikkö.

Minna Sepän vetämän viestintätiimin ajankohtaisiin haasteisiin kuuluvat muun muassa kaupungin verkkosivu-uudistus, asuntomessujen viestinnän tukeminen ja viestinnän käytäntöjen kehittäminen. Seppä on työskennellyt kaupungilla vuodesta 2017 hyvinvointipalveluiden viestintävastaavana. Tätä ennen hän on toiminut vuodesta 1996 erilaisissa viestinnällisissä ja toimituksellisissa tehtävissä.

Anne Käki vastaa kaupungin konsernipalvelujen alaisuudessa muun muassa Kouvolan brändin koordinoinnista, urheilun ja tapahtumien markkinointiyhteistyöstä, kansainvälisistä asioista sekä muista sidosryhmäyhteistyöhön liittyvistä asioista. Käki on työskennellyt kaupungilla vuodesta 2009 ja viestintäpäällikkönä vuodesta 2012 alkaen.

Avatar
Jorma Ylönen
jorma.ylonen@kuntalehti.fi
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.