Jyväskylän kaupungin kehitysjohtajaksi on valittu kauppatieteiden maisteri Lasse Leppä.

Leppä on Laukaan kunnan talousjohtaja. Hän on aiemmin työskennellyt Jyväskylän kaupunkiorganisaatiossa, muun muassa laskentapäällikkönä ja vt. talousjohtajana. Leppä aloittaa Jyväskylän kehitysjohtajana elokuun alussa 2018.

Virka tuli haettavaksi, kun kehitysjohtaja Harri Hyvönen valittiin sosiaali- ja terveydenhuollon digitalisaatiota edistävän SoteDigi Oy:n toimitusjohtajaksi. Hyvönen aloittaa uudessa tehtävässään toukokuun alussa. Kehitysjohtajan sijaisena toimii 1.5.-31.7.2018 tutkimus- ja kehittämispäällikkö Pirkko Melville.

Kehitysjohtaja johtaa Jyväskylän kaupungin kehittämisyksikköä, jonka tehtäviin kuuluu muun muassa toimialojen palvelu- ja prosessikehityksen tuki, organisaatio- ja johtamisrakenteiden valmistelu, kaupunkistrategian valmistelu sekä kehittämisen painopistealueiden, kuten tuottavuuden, resurssiviisauden ja digitalisaation edistäminen ja toimeenpano. Kehitysjohtaja on kaupungin johtoryhmän jäsen.

Virkaan tuli määräaikaan mennessä yhteensä 48 hakemusta, joista kelpoisuusehdon täytti 45 hakijaa. Haastatteluun kutsuttiin yhdeksän hakijaa.

Jorma Ylönen
jorma.ylonen@kuntalehti.fi
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.