Päivi Kuusivaara.

Business Kangasala Oy:n hallitus on valinnut yhtiön ensimmäiseksi toimitusjohtajaksi diplomi-insinööri, kauppatieteiden maisteri Päivi Kuusivaaran. Kuusivaara siirtyy tehtävään YritysEspoon johtajan tehtävästä, jossa hän on toiminut yritysneuvontatiimin esimiehenä ja yritysneuvontatehtävissä.

Aiemmin Kuusivaara on työskennellyt Suomen Liikemiesyhdistys ry:n toiminnanjohtajana ja YritysHelsingin yritysneuvojana. Ennen elinkeinopalvelutehtäviin siirtymistään hän toimi taloushallintojärjestelmän kehittäneen ja markkinoineen Lemonsoft Oy:n toimitusjohtajan tehtävässä sekä muun muassa Visma Oyj:n myyntijohtajana.

Business Kangasala Oy:n hallituksen puheenjohtajan Tapio Tulenheimon mukaan noin 50 henkilöä osoitti kiinnostuksensa tehtävään.

Business Kangasala on Kangasalan kaupungin keväällä perustama, elinkeino- ja matkailun kehittämispalveluita tarjoava yhtiö. Yhtiön hallitus ja valittu toimitusjohtaja käynnistävät yhtiön toimintaa. Kaupungin elinkeinopalveluiden nykyiset työntekijät siirtyvät Business Kangasala Oy:n palvelukseen loppuvuoden aikana.