Silja Kosola aloittaa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella tutkimusjohtajana 1.5.2023. (Kuva: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue)

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue perustanut tutkimusjohtajan viran. Tutkimusjohtajaksi on nimitetty yleislääketieteen erikoislääkäri, nuorisolääketieteen dosentti Silja Kosola.

Kosolalla on kokemusta niin terveyskeskuksen potilastyöstä kuin lasten- ja nuorten lääkäripalvelujen johtavan ylilääkärin työstä. Kosola on toiminut tutkijatohtorina myös Melbournessa Australiassa. Viimeiset kolme vuotta hän on johtanut omaa tutkimusryhmää. Hän on pohjoismaiden ensimmäinen nuorisolääketieteen dosentti.

– Näen tämän uuden tehtävän tärkeänä osana perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen vahvistamista ja olen todella innostunut tästä mahdollisuudesta. On hienoa, että hyvinvointialueella aletaan välittömästi tehdä uusia asioita ja uudella tavalla. Nautin suuresti monialaisesta yhteistyöstä ja olen valmis sparraamaan eri ammattilaisten tutkimustyötä. Tutkimusaiheita hyvinvointialueella riittää, sanoo Kosola hyvinvointialueen tiedotteessa.

Silja Kosola aloittaa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella tutkimusjohtajana 1.5.2023.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*