Tomi Haring aloittaa Business Joensuun toimitusjohtajana maaliskuussa. (Kuva: Miia Lähteenmäki / Business Joensuu Oy)

Joensuulainen Tomi Haring on valittu Business Joensuu Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi.
Haring aloittaa toimitusjohtajana 14. maaliskuuta 2022.

Haring, 49, työskentelee hyötyajoneuvojen varaosiin erikoistuneen Närhi Oy:n toimitusjohtajana. Aikaisemmin hän on toiminut muun muassa Warkaus Works Oy:n ja Waratah OM Oy:n toimitusjohtajana, sitä ennen mm. Perlos Oyj:n, Lite-On Mobile Oyj:n ja Oy Medix Biochemica Ab:n palveluksessa. Suurin osa Haringin työtehtävistä on liittynyt kansainväliseen liiketoimintaan.

Haring on koulutukseltaan fysiikkaan erikoistunut filosofian lisensiaatti ja laskentatoimeen erikoistunut kauppatieteiden maisteri. Vuosituhannen vaihteessa jatko-opintojensa aluksi hän työskenteli vuoden verran Saksassa, Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnbergin yliopistossa.

– Odotan innolla yhteistyötä alueen yrityksien, koulutuslaitoksien ja muiden sidosryhmien kanssa. Business Joensuun ammattitaitoisen joukkueen kanssa varmistamme alueemme menestyksen myös jatkossa. Tavoitteenani on lisätä edelleen Business Joensuun tunnettuutta seudulla ja viedä palvelumme lähemmäksi asiakasta, kertoo Haring Business Joensuun tiedotteessa.

Business Joensuun nykyinen toimitusjohtaja Harri Palviainen aloittaa Järvenpään kaupunkikehitysjohtajana joulukuun 2021 alussa. Johtaja Ari Immonen Business Joensuusta hoitaa toimitusjohtajan tehtäviä siirtymävaiheen ajan joulukuun alusta alkaen.