Suomen Suuhygienistiliitto SSHL ry on valinnut vuoden 2019 suuhygienistiksi Suvi Perälän Turun kaupungin hyvinvointitoimialalta.

Perusteluina oli muun muassa se, että Suvi Perälä on aktiivisesti nostanut suuhygienistien mainetta ja osaamista niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. Lisäksi hän on luonut menestyksekkään uran kokonaisvaltaisten hyvinvointipalvelujen saralla ja hänellä on laaja työkokemus suun terveydenhuollosta niin yksityiseltä kuin julkiselta sektorilta.

Suvi Perälä työskentelee asiantuntijatehtävissä Turun kaupungin suun terveydenhuollossa ja Omaolo-palveluiden pääkäyttäjänä. Tämän lisäksi hän toimii päivätyönsä ohella hyvinvointiyrittäjänä sekä suuhygienistiyrittäjänä kahdella yksityisvastaanotolla.

Perälä on aktiivisesti laajentanut osaamistaan mm. kouluttautumalla sekä ravintoneuvojaksi että vyöhyketerapeutiksi. Työssään Suvi on pidetty luennoitsija ja hänen ajatuksiaan esimiestyöstä voi lukea blogista: ”Pomo, joka karkasi ikkunasta”.

– Olen todella otettu valinnasta, kiitos työkavereille. Tällaisen tunnustuksen jälkeen on mukava jatkaa työssä, jolla on huomioitu olevan merkitystä, Perälä kiittelee.

Suomen Suuhygienistiliitto ja P&G Professional Oral Health/Oral-B myönsivät Suvi Perälälle 500 euron stipendin 5. huhtikuuta 2019 Helsingissä.

Suvi Perälän blogi