12 hakijaa ja yksi suostumuksensa antanut oli saldona, kun Petäjävedellä aloitettiin kunnanjohtajan viran täyttäminen. Keski-Suomessa on tarkoitus edetä rivakasti avoinna olevaa virkaa täytettäessä.

-Kunnanjohtajan tehtävä on herättänyt ilahduttavasti mielenkiintoa ja olemme saaneet tehtävään 13 hakemusta. Valintatyöryhmä kokoontuu 11.11. ja silloin päätämme prosessin seuraavat vaiheet, toteaa kunnanhallituksen puheenjohtaja Hanna Hautamäki kunnan tiedotteessa.

Määräaikaan mennessä virkaan hakivat: Jarkko Honka (Äänekoski), Kirsi Kellokangas (Helsinki), Mikko Latvala (Kuhmoinen), Jarno Manni (Sastamala), Ilpo Nurminen Jyväskylä, Jorma Pietiläinen (Joensuu), Esko Rautiainen (Puolanka), Ilkka Salminen (Jämsänkoski), Juha Savimäki (Vantaa), Sami Suomalainen (Vantaa), Vexi Virtanen (Niemisjärvi) ja Valtteri Väyrynen (Multia).

Suostumuksensa virkaan antoi Kivijärven kunnanjohtaja Pekka Helppikangas. Hakijoista Salminen on Jämsän entinen kaupunginjohtaja ja Esko Rautiaiselle on runsaasti kokemusta kuntajohtamisesta eri kunnista. Kunnanjohtajan paikka Petäjävedellä tuli avoimeksi, kun Eero Vainio valittiin Raision kaupunginjohtajaksi.

 

 

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*