Anu Sepponen on yksi Rantasalmen kunnanjohtajan virkaa hakeneista.

Kaikkiaan 14 on kiinnostunut avoinna olevasta Rantasalmen kunnanjohtajan virasta. Virka tuli hakuun, kun toistakymmentä vuotta kuntaa johtanut Kristiina Järvenpää ilmoitti siirtyvänsä eläkkeelle 1.9. alkaen.

Hakijoista Anu Sepponen on Rautalammin kunnanjohtaja. Hänet valittiin takavuosina myös Ruokolahdelle, mutta tuota virkaa hän ei ole koskaan hoitanut. Jari Kattainen on Ilomantsin ex-hallintojohtaja, Harri Korhonen Rantasalmen hallintojohtaja, Ari Lindeman Imatran ex-kaupunginjohtaja ja Saara Tavi on Sosterin kuntayhtymäjohtaja.

Määräaikaan mennessä Rantasalmen kunnanjohtajan virkaa hakivat kauppatieteiden tohtori Jari Kattainen (Joensuu, sosionomi Juuso Kautonen (Savonlinna), diplomi-insinööri Kirsi Kinnunen (Kuopio), diplomi-insinööri Harri Korhonen (Rantasalmi), filosofian maisteri Kenneth Kumenius (Rantasalmi), insinööri Mikko Kupiainen (Savonlinna), hallintotieteiden maisteri Jari Kuusisto (Espoo), kasvatustieteen maisteri Rainer Leskinen (Kuopio), kauppatieteiden maisteri Ari Lindeman (Imatra), Master’s degree Peter Marks (Vantaa), fysioterapeutti Kalle Ollila (Kangasala), kauppatieteiden maisteri Anu Sepponen (Imatra), insinööri Janne Seppänen (Kontiolahti) ja yhteiskuntatieteiden maisteri Saara Tavi (Savonlinna).