Josko tällä kertaa onnistuu? Kunnanjohtajan virkaan jätettiin 11 hakupaperit.

Ruokolahden ensimmäinen tämän vuoden kunnanjohtajavalinta meni kiville ja nyt on toisen yrityksen osalta hakuaika päättynyt. Kun ensimmäisellä kerralla oli hakijoita kymmenen, niin tällä kertaa kohupitäjään hakupaperinsa pisti 11 kunnanjohtajan virkaan halukasta.

Määräaikaan mennessä virkaan hakivat hallintotieteiden maisteri Matias Hilden, kauppatieteiden maisteri, diplomi-insinööri Jarkko Koho, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja (AMK) Sonja Kähäri, yhteiskuntatieteiden maisteri Taija Myyrä, filosofian maisteri Kalle Parviainen, kauppatieteiden maisteri Hannele Rahkala, hotelli-ja ravintolaesimies Matti Rantasola, sosionomi (YAMK) Eeva Reijonen, oikeustieteen maisteri, varatuomari Teppo Koskinen, kauppatieteiden maisteri Janne Vehmaa ja tradenomi (YAMK) Mika Wirtanen.

Ruokolahdella valittiin elokuussa kunnanjohtajaksi Anu Sepponen, mutta osapuolten sukset menivät pahemman kerran ristiin, kun kunnanvaltuusto puuttui neuvoteltuun johtajasopimukseen. Lopulta kunnanvaltuusto totesi valinnan rauenneeksi ja paikka pistettiin uudelleen hakuun.

Tällä kertaa jo työpaikkailmoituksessa on ilmoitettu valtuuston määrittelemät palkkaehdot tulevalle kunnanjohtajalle. Aloituspalkaksi on määritelty 6 500 euroa, jota luvataan korottaa KVTES:n mukaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Edellisellä kierroksella virkaa hakeneista vain lappeenrantalainen Jarkko Koho pisti paperit sisään uudemman kerran. Hakijoista Matias Hilden työskentelee naapurikunta Puumalan kunnanjohtajana.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*