Tiina Pelkonen toimii jatkossa Punkalaitumen kunnanjohtajana.

Suomen nopein kunnanjohtajan valinta tai ainakin tämän vuoden kärkitulos on nyt Punkalaitumen kunnalla. Valtuuston kokous alkoi kello 18 ja 14 minuuttia myöhemmin kokouksen päätöstiedote löytyi kunnan nettisivuilta. Ja tuohon aikaan oli vielä todettu kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, sekä valittu pöytäkirjan tarkastajat. Ja jokainen valtuustoryhmä ehti pitää 14 minuuttiin vielä ryhmäpuheenvuoronkin!

Kunnanjohtajan valintaa käsittäneen pykälän kohdalla lukee kunnan nettisivuilla ytimekkäästi: esityksen mukaisesti, joka tarkoittaa sitä, että Kyyjärven kunnanjohtajana vuodesta 2018 lähtien toiminut Tiina Pelkonen on valittu Punkalaitumen uudeksi kunnanjohtajaksi. Maanantai-iltana kokoontuneen kunnanvaltuuston päätös oli yksimielinen.

Tiina Pelkosen valinta ei ollut mikään yllätys, sillä hän oli myös kunnanhallituksen ehdokas ja kunnanjohtajan valintaa valmistelleen valmistelutyöryhmän ehdokas virkaan. Haastattelussa kävivät myös rehtori Tuomo Tenhunen ja erikoissuunnittelija Juha-Pekka Mannila.

Mainos (juttu jatkuu mainoksen jälkeen)Punkalaitumen kunnanjohtajan virka kiinnosti ensimmäisellä kierroksella vain neljä hakijaa, mutta hakuajan jatkaminen moninkertaisti hakijamäärän. Toisella yrittämällä napsahteli kunnan kirjaamoon 13 hakupaperit, jonka lisäksi virkaan valittu Tiina Pelkonen antoi suostumuksensa virkaan.

Punkalaitumen kunnanjohtajan virka vapautui, koska nykyinen kunnanjohtaja Tuija Ojala irtisanoutui virasta ja ilmoitti jäävänsä osa-aikaiselle vanhuuseläkkeelle ensi vuoden alusta alkaen.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*