Kainuun liiton aluekehitysjohtajan virkaan tuli määräajassa yhteensä 13 hakemusta.

Aluekehitysjohtajaksi haluavat maatalous- ja metsätieteiden maisteri Jyrki Haataja Kajaanista, valtiotieteiden kandidaatti Timo Helander Helsingistä, kasvatustieteiden maisteri Anne Huotari Kajaanista, filosofian maisteri Paula Karppinen Kajaanista, tekniikan tohtori, maatalous- ja metsätieteiden sekä kauppatieteiden maisteri Minna Komulainen Kajaanista, filosofian maisteri Toomas Lybeck Kotkasta, filosofian maisteri Kalle Nieminen Oulusta, filosofian maisteri Pasi Näsänen Lieksasta, filosofian tohtori Jouni Ponnikas Sotkamosta, kauppatieteiden maisteri Heikki Rusanen Kuhmosta, filosofian maisteri Katja Sukuvaara Kajaanista, yhteiskuntatieteiden maisteri Eero Vilhu Kajaanista ja valtiotieteiden maisteri Kim Wasama Oulusta.

Hakijoista Karppinen, Ponnikas, Sukuvaara ja Vilhu työskentelevät Kainuun liitossa elinkeino- ja aluekehityksen tehtävissä. Karppinen, Ponnikas ja Vilhu ovat aluekehitysasiantuntijoita ja Sukuvaara on aluekehityspäällikkö.

Virka tuli avoimeksi, kun tehtävässä joulukuusta 2013 toiminut Heimo Keränen palasi viime vuonna Hyrynsalmen kunnanjohtajaksi.

Mainos