Laihian purkua odottava kunnantalo. Uuden kunnantalon rakentaminen on tarkoitus käynnistää ensi vuonna. (Kuva: Laihian kunta)

Laihian kunnanjohtajan virkaan kertyi 15. huhtikuuta päättyneen hakuajan aikana 14 hakemusta.

Virkaa tavoittelee muiden muassa Laihian kunnanhallituksen puheenjohtaja Minna Niemi, kesk. Niemi on kauppatieteiden maisteri ja Isonkyrön Asuntovuokrauksen toimitusjohtaja.

Muut hakijat ovat Aleksi Ahtola Helsingistä, Kaija Antrela Kontiolahdelta, Juha Hakala Kurikasta, Marko Hanka Laihialta, Nina Kivi Hämeenlinnasta, Marko Lahti Mustasaaresta, Janne-Petteri Lehtinen Seinäjoelta, Ulla-Liisa Elina Nyqvist Jyväskylästä, Ilkka Raatikainen Vaasasta, Jari Rantala Kirkkonummelta, Marja Rantanen Somerolta, Tommi Sundström Kouvolasta ja Päivi Tuomi Juvalta.

Virka tuli tavoiteltavaksi, kun nykyinen kunnanjohtaja Juha Rikala irtisanoutui siten, että hänen viimeinen päivänsä virassa on 16. lokakuuta.

Mainos (juttu jatkuu mainoksen jälkeen)– Ihan itsekkäistä syistä jään pois. Minulla on ollut hieman terveydellisiä haasteita ja omaa hyvinvointia ajatellen tein tällaisen ratkaisun, Rikala, 60, sanoi helmikuussa Kuntalehdelle.