Tuija Telén aloitti marraskuun alussa Uudenmaan liiton maakuntajohtajana. Seuraajakandidaatteja on 16.

Karkkilan kaupunginjohtajan virkaan saapui määräaikaan mennessä 15 hakemusta. Lisäksi virkaan on jätetty yksi suostumus.

Hakijat ovat maatalous- ja metsätieteiden maisteri Jorma Haapanen Kirkkonummelta, rakennusalan perustutkinnon suorittanut Tuomas Hannuksela Espoosta, diplomi-insinööri Ari Heinilä Helsingistä, diplomi-insinööri Otto Härkönen Helsingistä, diplomi-insinööri Sari Kanerva Vihdistä, elintarvikeinsinööri Anu Kauranen Vantaalta, oikeustieteen kandidaatti Mira Keitaanranta Keravalta, valtiotieteiden maisteri Raine Klemola Karkkilasta, Henri Käpyaho Orivedeltä, Tomi Lakianperä Karkkilasta, diplomi-insinööri Antti Puputti Vantaalta, diplomi-insinööri Marja Rantanen Somerolta, yrittäjä Tomi Toivonen Karkkilasta, oikeustieteiden maisteri Magnus Tuomaala Turusta ja filosofian maisteri Vesa Tuunainen Hyvinkäältä. Suostumuksensa on antanut sotatieteiden maisteri Juha Jokitalo Laukaalta.

Kaupunginjohtajan virka tuli haettavaksi, kun Tuija Telén siirtyi Uudenmaan maakuntajohtajaksi. Telén aloitti työnsä Uudenmaan liitossa marraskuun alussa.

Karkkila on perustanut marraskuun alusta huhtikuun loppuun ulottuvan määräaikaisen apulaiskaupunginjohtajan viran. Järjestelyn tarkoituksena on varmistaa valmistelun jatkuminen ja uuden kaupunginjohtajan hakuun ja virassa aloittamiseen liittyvät järjestelyt.

MainosApulaiskaupunginjohtajana on aloittanut Kari Korkiakoski, joka toimi Karkkilan kaupunginjohtajana vuosina 1994–2004. Lisäksi hän on ollut kunnanjohtajana Joutsenossa sekä apulaiskaupunginjohtajana Lappeenrannassa. Hän jäi eläkkeelle Lappeenrannan apulaiskaupunginjohtajan tehtävästä helmikuussa 2015.