kuva: Virtain kaupunki
Virtain kaupungintalo.

Virtain kaupunginjohtajan virkaa tavoittelee 17 hakijaa. Hakuaika päättyi perjantaina 28. kesäkuuta.

Virroille haluaa muiden muassa Pihtiputaan kunnanjohtaja Ari Kinnunen. Myös kolmella muulla hakijalla on kuntajohtajakokemusta: Ilkka Salminen on toiminut Jämsän kaupunginjohtajana ja Lopen ja Perttelin kunnanjohtajana, Janne Tervo Sievin kunnanjohtajana ja Jari Willman Taipalsaaren ja Kontiolahden kunnanjohtajana.

Virkaa hakivat filosofian maisteri Rafael Hellsten, kauppatieteiden maisteri Kimmo Hietala, filosofian maisteri Petri Huida, diplomi-insinööri Jarmo Härkönen, hallintotieteiden maisteri Matti Kannus, hallintotieteiden maisteri Ari Kinnunen, kauppatieteiden maisteri Timo Kiviaho, kasvatustieteen maisteri Johanna Lammela, insinööri YAMK Jarmo Latikka, psykologian maisteri Pirjo Manninen, arkkitehti Ilmari Mattila, hallintotieteiden maisteri Ilkka Salminen, yhteiskuntatieteiden kandidaatti Janne Tervo, artesaani Janne Tervonen, kauppatieteiden maisteri Vesa Urtti, yhteiskuntatieteiden maisteri Vexi Virtanen ja yhteiskuntatieteiden maisteri Jari Willman.

Kaupunginjohtajan virka tuli haettavaksi, kun Vesa Haapamäki valittiin Tuomi Logistiikka Oy:n toimitusjohtajaksi Tampereelle. Haapamäki on johtanut Virtain kaupunkia vuodesta 2010.

Mainos