Anu Tuomolin aloittaa Seuren toimitusjohtajana maaliskuun alussa.

Henkilöstöpalveluyhtiö Seure on nimittänyt Anu Tuomolinin yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi 3. maaliskuuta 2022 alkaen. Tuomolin seuraa tehtävässä Anne Sivulaa, joka siirtyi vuoden alussa Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen HR-valmistelujohtajaksi.

Aiemmin Tuomolin on toiminut muun muassa Aktian operatiivisena johtajana ja HR-johtajana sekä Accenturella lukuisissa eri HR-tehtävissä.

– Seure on vahva, modernilla tavalla toimiva ja alalla tunnettu sekä luotettava yritys, joka toimii kriittisestä työvoimapulasta kärsivillä aloilla. Yrityksen toiminta on vankalla pohjalla ja yksi selkeä vahvuus on omien asiakkaidemme tunteminen, Tuomolin sanoo.

Seuren hallituksen varapuheenjohtaja Kimmo Sarekoski sanoo, että hyvinvointialueiden aloittaminen tuo Seuren toimintaan aivan uudenlaisen elementin, kun liiketoiminta-alue todennäköisesti laajenee ja samaan aikaan pitää varmistaa yhtiön olemassa olevien toimialojen toimitusvarmuus.

MainosSeure Henkilöstöpalvelut Oy on pääkaupunkiseudun kuntia ja sote-yhteenliittymiä palveleva, voittoa tavoittelematon henkilöstöpalveluyhtiö. Sen kautta työskentelee yli 15 000 vuokratyöntekijää, ja sen yleisimpiä työkohteita ovat sairaalat, vanhustenhuollon kohteet, terveysasemat, päiväkodit ja koulut. Yhtiön liikevaihto oli 2020 yli 114 miljoonaa euroa.

Seuren omistajia ovat Helsingin kaupunki, Espoon kaupunki, Vantaan kaupunki, HUS-kuntayhtymä, Kauniaisten kaupunki, Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä, Vantaan Tilapalvelut, Koulutuskuntayhtymä Omnia sekä Espoo Catering Oy.