kuva: Ville Miettinen

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin eli Eksoten toimitusjohtajan virkaa tavoittelee 13 hakijaa. Hakuaika päättyi 10. maaliskuuta.

Toimitusjohtajaksi on tarjolla muiden muassa kolme Eksoten johtajaa: terveys- ja vanhustenpalvelujen johtaja Tuula Karhula, ylilääkäri Antti Sotka ja tietohallintojohtaja Toni Suihko. Myös Imatran kaupunginjohtajana vajaan vuoden toiminut Rami Hasu on hakijoiden joukossa.

Virkaa hakivat kauppatieteiden maisteri Joacim Broth, diplomi-insinööri Rami Hasu, Eksoten terveys- ja vanhustenpalvelujen johtaja, lääketieteen tohtori Tuula Karhula, SOSTE ry:n varapääsihteeri, valtiotieteiden maisteri Anne Knaapi, konsultti, kauppatieteiden maisteri Harri Kalevi Lauslahti, terveydenhuollon maisteri, Sininauha Oy:n palvelujohtaja Maritta Matintalo, lääketieteen lisensiaatti, Lapin sairaanhoitopiirin johtajaylilääkäri Jukka Mattila, kauppatieteiden maisteri, Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän hallintojohtaja Ilkka Naukkarinen, tradenomi Oxana Poutanen, valtiotieteiden maisteri, vt. toimitusjohtaja Timo Saksela, konsultti, lääketieteen lisensiaatti Timo Salmisaari, Eksoten ylilääkäri, lääketieteen lisensiaatti Antti Sotka ja Eksoten tietohallintojohtaja, diplomi-insinööri Toni Suihko.

Toimitusjohtajan rekrytointia valmisteleva työryhmä kokoontuu keskiviikkona 13. maaliskuuta arvioimaan hakijajoukkoa. Työryhmä valitsee haastateltavat, tai jos sopivia hakijoita ei sen mielestä ole riittävästi, jatkaa hakuaikaa tai julistaa tehtävän uudelleen haettavaksi.

MainosEksote valitsee seuraajan Pentti Itkoselle, joka on jäämässä eläkkeelle elokuun loppuun mennessä.