kuva: Jyväskylän kaupunki
Emmi Palokangas aloittaa syyskuun alussa Jyväskylän viestintäjohtajana.

Jyväskylän kaupungin viestintäjohtajaksi on valittu filosofian maisteri Emmi Palokangas.

Palokangas on työskennellyt Jyväskylän kaupungin palveluksessa vuodesta 2008 viestinnän ja hallinnon tehtävissä. Sosiaali- ja terveyspalveluiden viestintäpäällikkönä hän aloitti vuonna 2010 ja viimeisimpänä hän on työskennellyt sosiaali- ja terveyspalveluiden hallintopäällikkönä.

Palokangas aloittaa viestintäjohtajana syyskuun alussa. Pitkään viestintäjohtajana toiminut Helinä Mäenpää siirtyy eläkkeelle vuoden 2020 lopulla.

Emmi Palokangas on valmistunut filosofian maisteriksi Jyväskylän yliopistosta vuonna 2008 pääaineenaan yhteisöviestintä. Hän on ollut mukana muun muassa Julkisen alan tiedottajien hallituksessa sekä valmistelemassa maakunta- ja sote-uudistuksen viestintä- ja osallisuusasioita sekä poliittisen päätöksenteon rakenteita Keski-Suomessa. Hän on myös opettanut tuntiopettajana Jyväskylän yliopiston viestintätieteiden laitoksella ja myöhemmin kauppakorkeakoulussa viestinnän johtamisen oppiaineessa.

Mainos– Viestinnän eräs perusarvo on vuorovaikutteisuus. Kuntalaisten ja kaupungin välisen vuoropuhelun kehittäminen onkin yksi keskeinen asia, johon työssäni haluan paneutua, Palokangas sanoo Jyväskylän kaupungin tiedotteessa.

Mainos