Harjavallan kaupunginjohtajan valintaa valmisteleva haastattelutyöryhmä on päättänyt lähettää kolme johtajaehdokasta soveltuvuustesteihin.
 
Testattavat ovat Matti Hirvola, Hannu Kuusela ja Minna Lintonen.
 
Filosofian maisteri Matti Hirvola on Kalevi Sorsa -säätiön projektitutkija. Hän on aiemmin toiminut muun muassa erityisavustajana valtiovarainministeriössä Antti Rinteen ja Jutta Urpilaisen ministerikausina, SAK:n vaikuttajaviestinnän projektipäällikkönä sekä johtavana asiantuntijana ja osakkaana Miltton Networks Oy:ssä. 
 
Hannu Kuusela on kasvatustieteiden ja hallintotieteiden maisteri, joka on toiminut muun muassa Kempeleen sivistysjohtajana ja Järvenpään perusopetusjohtajana.
 
Minna Lintonen on forssalainen rehtori ja kasvatustieteiden maisteri. Lintonen toimi SDP:n kansanedustajana 2003–2007 ja oli pitkään johtavissa tehtävissä Forssan kuntapolitiikassa.
 
Kaupunginjohtajan virkaa tavoitteli kahdella hakukierroksella yhteensä 24 hakijaa, ja lisäksi virkaan annettiin neljä suostumusta. Hirvola ja Kuusela olivat hakijoiden joukossa, Lintonen antoi suostumuksensa. Kahdeksan viran tavoittelijaa kutsuttiin haastatteluihin.
 
Avatar
Jorma Ylönen
jorma.ylonen@kuntalehti.fi
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.