Huittisten kaupunginjohtajalle Jyrki Peltomaalle etsitään seuraajaa. (Kuvakaappaus Huittisten kaupungin YouTube-kanavalta)

Huittisten kaupunginjohtajan haku on käynnissä tiistai-iltaan kello 24 saakka. Kaupungin rekrytointivideo on saanut paljon näkyvyyttä ja positiivisia kommentteja on sinkoillut eri somekanavissa.

Videolla kaupunginjohtaja, kesäkuun alussa osittaiselle varhennetulle vanhuuseläkkeelle jäävä Jyrki Peltomaa soittaa rumpuja ja houkuttelee hakemaan Huittisiin.

Musiikkimaailma on pongannut rekrytointivideon ja jakanut sitä innolla. Huittisten kaupunki kertoo tiedotteessaan, että todellinen jackpot saavutettiin, kun Paleface kommentoi videota facebook-sivullaan: ”Funky drummer – Huittinen style!”. Musiikkilehti Rumba kertoo verkkosivullaan: ”Olemme löytäneet historian parhaan rekryvideon”. Katseluita on tullut jo 12 000.

– Tein päätöksen ostaa itselleni vapaa-aikaa, joka kuluu kuntoilun, rumpujen soiton ja lukemisen merkeissä. Myös laiminlyötyjä vanhoja kaveruussuhteita on tarkoitus taas elvyttää, muun muassa Kuntarakenneuudistus-yhtyeen rumpalina tunnettu Peltomaa perusteli kaupunginjohtajan tehtävien jättämistä Kuntalehdelle tammikuussa.

MainosHuittisten rekrytointivideo

Mainos