Joensuun kaupunginjohtajan virka avattiin hakuun, kun Kari Karjalainen ilmoitti eläköitymisestään. Karjalaisen viimeinen työpäivä on elokuun lopussa ja uuden kaupunginjohtajan on määrä aloittaa virassaan 1.9.2023. (Kuva: Joensuun kaupunki/Lev Karavanov)

Joensuun kaupunginhallitus on päättänyt jatkaa kaupunginjohtajan viran hakuaikaa kahdella viikolla. Uusi haku päättyy 17. huhtikuuta kello 9.

– Olemme tyytyväisiä saatujen hakemuksien laatuun ja mielenkiintoon virkaa kohtaan. Hallituksen tahto on hakuaikaa jatkamalla laajentaa jatkoon etenevien määrää ja monipuolistaa hakijajoukkoa, sanoo kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jere Nuutinen Joensuun kaupungin tiedotteessa.

Ensimmäisessä haussa hakemuksia kertyi 22 kappaletta, joista viisi täytti kelpoisuusehdot. Ainakin kaksi virkaa hakeneista oli niin sanottuja valehakijoita. Joensuun kaupunki kertoo tiedotteessaan, että se voi nyt pyytää hakijaa allekirjoittamaan hakemuksensa joko sähköisesti tai perinteisellä allekirjoituksella, mikäli on aihetta epäillä asiakirjan alkuperäisyyttä.

MainosJatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*