Joensuu valitsee seuraajan Kari Karjalaiselle, joka jää eläkkeelle. Karjalaisen viimeinen työpäivä on elokuun lopussa ja uuden kaupunginjohtajan on määrä aloittaa virassaan syyskuun alussa. (Kuva: Joensuun kaupunki)

Joensuun kaupunginhallituksen nimeämä valintaryhmä on valinnut kaupunginjohtajan virkaa hakeneiden joukosta kuusi haastateltavaa.

Haastatteluun menevät Kiteen kaupunginjohtaja Pekka Hirvonen, Rovaniemen sivistys- ja hyvinvointipalveluiden toimialajohtaja Antti Lassila, ulkoministeriön kehitysyhteistyön hallinto- ja oikeusyksikön päällikkö Ramses Malaty, FCG:n johtava asiantuntija Timo Nousiainen, Keskon Itä-Suomen aluejohtaja Jere Penttilä ja entinen kansanedustaja ja ministeri, Joensuun kaupunginvaltuutettu Anu Vehviläinen.

– Saimme paljon hyviä hakemuksia, jotka valintaryhmä kävi harkiten läpi. Päädyimme yhdessä tuumin haastattelemaan kuutta kaupunginjohtajan virkaan hakenutta, kertoo valintaryhmää johtanut kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jere Nuutinen, kesk., Joensuun kaupunginhallituksen tiedotteessa.

Joensuu valitsee seuraajan Kari Karjalaiselle, joka jää eläkkeelle. Karjalaisen viimeinen työpäivä on elokuun lopussa ja uuden kaupunginjohtajan on määrä aloittaa virassaan syyskuun alussa.

Mainos (juttu jatkuu mainoksen jälkeen)